Forside

Vi ønsker jer alle et Lykke bringende Nytår 2020. We wish you a Happy New Year 2020. Det har været et år hvor vi er blevet morfar og mormor til lille Ellie... sådan en stor lykke at få en mere i vores familie. Vi glæder os over vores 5 børnebørn. Det har været et fantastisk år med udstillinger - Idi blev Dansk og Svensk udstillings Champion og fik flere flotte resultater - bl.a i par udstillinger hvor Sam og Idi bla. blev nr 2 i stor ring i Tyskland og hvor de også blev udtaget i stor ring på special udstilling i Holland. Sam har gjort det så flot han har også fået titler af Veteran Champion i Tyskland. Dejlige gamle dreng på 10 år - han blev også Veteran vinder i stor ring på special udstillingen i Holland. Samt han vandt det hele i Hanover - den ældste slog over 20 andre kooiker. Lidt stolt må man jo godt være. Det har også været en fantastisk år med Rally flere af mine hunde kvalificerer sig til pokaler i kooiker klubben. Vi havde den store sorg at miste vores Frey - 6 mdr. gammel - så skrækkelig en oplevelse - han blev syg med maven og få dage efter var han væk... det var en meget stor sorg og noget af det skrækkeligste man kan opleve, så ung og dejlig en hvalp... Idi gik tom, vi havde troet at vi skulle have hvalpe i efteråret - men det blev ikke til noget. Nu håber vi på hvalpe i 2020... Jeg har taget nogle billeder af Milo som hopper ud af 2019 og ind i 2020. Gid hans energi må smitte af på os alle.... så vi hopper lidt mere og glæder os over livet... Vi håber at 2020 vil blive et rigtig godt år med nye små hvalpe i kennel NenSam. De bedste ønsker om at i alle vil komme godt og sikkert ind i 2020
Vi ønsker jer alle Glædelig Jul.... De bedste hilsner fra os alle i Kennel NenSam
Dobbelt rally prøve i Hangar 17.... Forrygende weekend. NenSam Bella et løb i øvet med 99 point og 2 vinder på dagen. NenSam Lue - Milo to prøver i begynder med 100 point og 2 vinder og 99 point og 2 vinder... Det var en super dag for os alle 3 og vores samarbejde fungerede optimalt.. bedre kan det næsten ikke blive.
Idi hopper efter godbider.... VI VIL IKKE HAVE HVALPE FØR FORÅRET 2020. SKRIV EN MAIL - hvis i er interesseret i at vente så længe. Ellers hold øje med hjemmesiden. mail adr. inglo56@hotmail.com
Idi er blevet skannet tom... så trist.. Vi håber på hvalpe i april - maj 2020... Vi er kede af at jeg som har stået på vores liste ikke kan få en hvalp denne gang...
NenSam Idi von TesMi er blevet parret med Medikan Fico Lunita fra Finland. Det var en vellykket parring og nu må vi vente og se om der er hvalpe på vej. Idi er undersøgt for patella og den er 0 på begge ben. ENM og vWd testet fri og øjenlyst og intet at bemærke. Idi er Dansk og Svensk Champion. og Junior Champion. Fico er HD fotograferet og det er A. Albuer er frie, Rygfotograferet og intet at bemærke. ENM fri. og vWd fri. Øjenlyst og intet at bemærke. Udstillet og adfærdstestet der og - it is neither aggressive nor sky, was relaxed during the presentation and showed a well balanced character. Vi glæder og over denne combination og håber på fine og raske hvalpe
Vores lille solstråle Frey er her ikke længere. Den 20 juli gik Frey over på den anden side regnbuen. Frey blev syg den 16 med opkast og kom til dyrlæge den 17 og den 20 gik han bort. Det var en meget aggressiv tarmbetændelse som ikke var til at slå ned.. Det er en stor sorg at han ikke er her mere. Vi glæder os dog over at vi fik lov til at opleve denne lille solstråle.
Vi planlægger denne kombination Idi og Fico som bor i Finland. Vi forventer Idi i løb i Juli først i august mdr. Glæder os meget til at se hvad der kan komme ud af denne kombination.
Idi blev BIM ved DKC pokal udstilling - og så blev hun Dansk Champion og vi kan søge om det Svenske championat... Så flot. Der var 4 hunde med fra vores kennel og de fik alle Excelent med CK - undtaget lille Frey som stillede i baby klassen og fik SL.
Uha hvor tiden går stærkt... når slet ikke at opdatere min hjemmeside, men jeg har daglige billeder og info i denne gruppe på FB kennel NenSam hvalpe Bella - Milo. Der kan anmodes om medlemskab.. og så kan i følge med den sidste tid.
Så blev deres øjne åbnet.
Bella fødte mellem den 17 og 18 januar.. det blev til 3 fine tæver og 2 fine hanhunde. Desværre mistede vi nogle under fødslen, trist men det sker og er en opdrætters marridt at stå med nogle små som ikke lever. Der er ro i hvalpe kassen og nu skal vi bare over de første par døgn. Vi glæder os over de fine hvalpe der er i kassen.
Bella nyder en rulle tur i det kølige græs... der er få dage tilbage inden de små hvalpe kommer.. I dag er den 8 uge slut.
Et nyt år er startet... og her hopper Milo ind i et nyt år.. på jagt efter to godbider.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Anne Timm | Svar 05.02.2020 10:35

Hej Inger Louise
jeg har forsøgt at sende en mail til dig men min mail er blevet afvist som spam. kan jeg evt ringe til dig.
Mvh Anne

Ole Wallenstein Møller | Svar 29.09.2019 22:57

Hej.
Vi er en glad og udadvendt familie på 5😊Hvad er mulighederne for at blive skrevet op til en kooiker hos jer? 😀
H. Ole

Inger Louise M. Skov 08.10.2019 21:24

Hej Ole. Skriv en mail til mig på inglo56@hotmail.com det er letter at snakke sammen på den måde.
Venlig hilsen Inger Louise

Anne Marie Dalsager | Svar 19.09.2019 13:34

Hej. Vi er en aktiv og glad familie på 4, der ønsker os en tæve. Hvad er status på hvalpe, ventetid og priser??

Inger Louise M. Skov 08.10.2019 21:25

Skriv en mail til mig det er letter at skrive sammen der inglo56@hotmail.com
Venlig hilsen Inger Louise

Joan Pedersen | Svar 04.09.2019 21:00

Hejsa. Vi er en aktiv familie på 4, som meget gerne vil høre mere om jeres hunde, og om I har/forventer at få hvalpe igen?

Inger Louise M. Skov 08.10.2019 21:27

Hej. Skriv en mail til mig det er letter at skrive sammen der - inglo56@hotmail.com
Venlig hilsen
Inger Louise

Nina Rasmussen | Svar 03.09.2019 17:50

Hej. Vi er en kærlig familie, som søger en Kooiker hvalp. Vil høre om I måske har en hvalp? Jeg kan kontaktes på tlf. 21297049.

Annie | Svar 12.08.2019 21:29

Hej. Vi er en lille familie som har forelsket os i en kooiker. Er vi så heldige at du en hvalp som mangler en kærlig familie med to halvstore børn i?
Mvh Annie

Glenn Andersen | Svar 22.06.2019 10:32

Undskyld Inger
Vil du sende mig din mailadresse eller telefonnr for mere info - det er begrænset hvad vi kan skrive til jer i kommentar.
Vh Glenn

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.09 | 20:04

Hej.
Som det ser ud nu er der ingen hvalpe som ikke er afsat. Desværre for jer.

...
06.09 | 17:14

Hej igen☺️.
Jeg tillader mig lige optimistisk håbefuldt at spørge om der er hvalpe fra jeres nye skønne kuld, som ikke er afsat?
Hilsen Birgith

...
05.09 | 21:39

Hej. Kan desværre ikke hjælpe med en tæve.

...
05.09 | 21:38

Hej. Hvis du kikker på Dansk kooiker clubs hjemmeside kan du finde nogle besøgsfamilier, der er flere omkring Århus.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE