Kennel Nen`Sam

Glædelig jul til jer derude... her ligger alle mine julegaver..
Schweiss Spor - Vi prøvede at gå et 20 timers spor i dag... det var lidt at en satsning.. da vi ikke er ret øvet. Men det var en super oplevelse at se sin hund gå et spor der har ligget i 20 timer. Milo markerede på det steder hvor der var dryppet blod på sporet. Der er helt sikkert plads til meget forbedring - men er fantastisk oplevelse at prøve et så gammelt spor. Nu går vi efter en 3 timers spor prøve..
Bella er nu parret med Milo... omkring midt i dec ved vi om der er hvalpe på vej... vi håber der vil komme små sidst i Januar...
Kampionsschapsclubmatch Zutphen 18 November 2018. 133 Kooiker tilmeldt på dagen. Nen`Sam Lue von NenRub - Milo. Stillede i Fokkerclass. Ultmuntend, 1, Rec. CAC. 2 Bedste hanhund.(61 hanhunde) Vi er meget stolte over vores Milo...
International Udstilling i Dortmund.. Nen`Sam Lue von NenRub - Milo - V, 1, BOB, CACIB, VDH, CAC. Tysk Chanpion på dagen. Vi fik det sidste CERT. Der var 19 Kooiker. Milo er 4 år og kan nu kalde sig Multi Champion - han har lige nu 7 Champion titler. Vi er meget stolte over vores eget opdræt..
Rally Prøve.. Yes we did it. Super CERT i Rally Champion klassen Dobbelt Rally prøve i Viborg Hundeforum. 1 vinder med 98 point. Dommer Susann Wheadon og der var 6 hunde i champion klassen. 3 vinder i Champion klassen ved dommer Helle Gadeberg, her var der 4 deltager. Havde ikke drømt om at vi ville få Super Cert, overhovet. Jeg synes ikke det er let at gå championbaner og Super Cert fås kun ved 97 point og op.
YES... WE DID IT. 1 vinder i Rally øvet med 100 point... hun er sej den lille Bella. Vi havde et fantastisk gennemløb med så godt samarbejde.. Der var 14 hunde i klassen.
Idi 1½ år, Milo 4 år, Bella 3½år, Sam 9 år, Nenya 11 år.
Idi 1 år, Milo 4 år, Bella 3½år.
Borg besøg i Sverige... vi var på camping med vores hunde...
Nen`Sam Lue von NenRub - Milo - tilbage i udstillings verdnen igen og han gjorde det så flot.. Resultatet fra fredage i Amsterdam.. Milo blev BEDST I RACEN.
Happy Birthday - Dreslion´s Nenya - 11 år i dag... og hun svømmer som en fisk... eller næsten
Line går tur med Sam og Idi…. sommerhus minder... dejligt vejr
Sam - den Flyvende Hollænder...
Nogle gange mangler man ord for det der sker... her er et af tilfældene... Vores eget opdrættede lille Idi på 15 mdr. blev udstillet i Neumunster... det blev til et V,1, Ch VDH Bedste Jugend. OG - stor ring BIG 1 i Junior gr 8. Vi var i gruppen 12 hunde... jeg er så overrasket og meget stolt - Dommer Axel Komorowski. På selve udstillingen var der 21 kooiker og dommeren var Hanne Lain Jensen fra Danmark...
Pokal udstilling i DKC i denne weekend. 27 Kooiker var tilmeldt. Idi stillede i Junior klassen og vandt sin klasse og blev tilmed BIR på udstillingen. Flot kritik. Søndag var vi til National udstilling hvor hun igen stillede i Junior klassen og blev BIM på udstillingen. Her var der 3 kooiker med. Jeg er meget stolt af vores eget opdrættet Idi...
Milo....
Tror sku det er geder jeg har... her er Idi i træet for at finde godbider...
Sam og Idi.... Sam er 8 år og Idi bliver 1 år den 15 feb. De klæder hinanden og er meget glade for hinandens selvskab..
Milo til Nose Work... han er så dygtig til at markere det fundne...

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Liselotte | Svar 22.01.2019 18.58

Hej Inger,
Vi er en familie på 5, far og mor og 3 store teenagere, vi ønsker os vores første Kooiker. Vi bor i hus tæt på skov og strand. Nogle ledige hvalpe?

Lis Hansen | Svar 12.01.2019 19.15

Hej, Inger. TJeg er stadig meget interesseret i at komme i betragtning til en kooiker som familie hund med et venligt temperament. Køn underordnet.

Susanne bolbroe | Svar 02.01.2019 09.54

Hej. Jeg er meget interesseret i en snak om hvalp. Kan jeg evt få her til at ringe/skrive snarest? Har måtte sige farvel til min gamle kooiker

Inger Louise M. Skov 02.01.2019 21.52

Du er velkommen til at ringe.. eller skrive en mail

Inger | Svar 29.04.2018 12.45

Nye billeder lagt ind

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.06 | 22:40

Hi! Your dogs are beautiful! We are a Swiss family willing to travel a long way to find a Kooikerhundje puppy (bitch). Can you help us? Thank you in advance!

...
06.06 | 11:49

Hej, vi er en kærlig familie som er på udkig efter en familie hund. Er det muligt at vi kan komme i betragtning. Bare skriv en mail hvis du vil vide mere.

...
12.04 | 14:34

hej min er en familie der er på udkig efter en familievenlig hund. Kan vi komme i betragtning til jeres kommende hvalpe og i så fald hvad vil prisen være?

...
05.02 | 10:35

Hej Inger Louise
jeg har forsøgt at sende en mail til dig men min mail er blevet afvist som spam. kan jeg evt ringe til dig.
Mvh Anne

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE