Forside

Hvalpene har nu rundet de 7 uger - det går så stærkt. Jeg har ikke været så god til opdateringer her. Men de kan følges på FB over min kennel side. Alle hvalpene er afsat. Så der er pt. ikke muligt at blive skrevet op til nogle hvalpe.
I dag er hvalpene 1 uge gamle. De trives og har fordobblet deres fødselsvægt. To tæver og 1 han blev det til. Jeg har haft en meget stor søgning på hvalpe. Vi havde planlagt to kuld og der kom 3 - så nogle gange bliver det ikke som planlagt. Jeg beklager at der ikke er blevet svaret på en del mails som jeg har modtaget. Det er vild så mange som henvender sig hele tiden, der var nok været over 40 henvendelser. Den som kommer i betragtning til disse hvalpe er nogle som har stået ved mig i langt over et år. Jeg er ked af at det ikke er muligt at hjælpe flere.
Bella er blevet skannet og der er hvalpe på vej... der blev set 4. Vi håber på et par bonuser... Nu er det kun at vente og se hvad der kommer omkring den 12 maj. Jeg har så mange henvendelser ang. hvalpe og kan slet ikke give alle en hvalp.. det giver ingen mening at skrive til mig om hvalp lig nu. Det bedste råd er hold øje med min hjemmeside her og evt anmod om medlemskab på min FB - kennel Nen`Sam
Hej.... vi får så mange henvendelser omkring hvalpe. Vi ved først i næste ude om der er hvalpe på vej.. men et er sikkert Bella vil ikke få så mange hvalpe at alle kan få. Der har stået nogle på listen i meget lang tid. Jeg tænker også det er svært at sige noget endeligt før hvalpene er kommet og hvis der kommer hvalpe vil det først være omkring den 12 maj. Det er ikke fordi jeg ikke vil svare jer, men der kommer rigtig mange henvendelser om at komme på venteliste til en hvalp.
Nyheder... det er muligt at følge med inde på FB under kennel NenSam - du kan anmode om medlemskab til gruppen - hvis du ønsker at følge med i hvalpe planerne. Bella er parret, det er tvivlsomt om det lykkes med Idi.. der står info på min kennel gruppe... Pas godt på jer selv derude...
Idi, Nenya og Bella... Idi og Bella er i løb.. så vi håber snart at kunne melde ud med kommende hvalpe planer.
Rally prøve i kreds 6. Kvalificere til DM. Så stolt over vores samarbejde. Rally er ikke længere en sport hvor vi bare kan stille. Der er igen kommet stramninger i hvad der giver fratræk. Når det så er sagt så stor tak til jer ildsjæle som gang på gang laver gode prøver jer i midtjylland. Denne gang var det kreds 6. NenSam Lue von NenRub, Milo i begynder klasse. Der var 13 hunde i klassen. Det blev til 94 point og en 3 plads. Tror vi forbedrede vores DM point med 5. Tid 153.31. NenSam Bella von TomTes, der var 14 hunde i øvet. 97 point og en 2 plads, tid 1.55.81. Bella forbedrede sin DM point med 1 point. Så nu er det på 197. Tak for en fantastisk godt tilrettelagt prøve. God ro og orden. Stor tak til kreds 6, fordi i gør det store stykke arbejde med at holde prøver. Tak Helle Juul Pedersen og alle i andre.
Tillykke til Tess og Milos kuld, TesMi de blv 3 år igår den 15 februar 2020
Tillykke til kuld BelMi… 1 år i dag. Som tiden dog går stærkt.. jeg er på tur rundt og kikke hvalpene.. men mangler Herman og Yzma… glæder mig til at få dem alle at se.
Idi…. så har vi taget hul på 2020. I år planlægger vi hvalpe. Når tæverne kommer i løb er det planene at de skal parres.. Træningsmæssigt - så træner jeg Idi på et hold med Jagt for begynder. Spændende og meget lærerigt. Jeg træner Bella, Milo og Sam i Rally og så er jeg begyndt at træne mere LP - hvor det handler om fokus på positioner og mit samspil med hunden samt give den ansvar for dens del af træningen. Jeg træner Sweiss med bl.a Milo og han er rigtig god til det. Det er min plan at tage en tre timers spor prøve. Vi får også gået mange ture i skove og andre gode steder.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Caroline Wenger | Svar 13.06.2020 22:40

Hi! Your dogs are beautiful! We are a Swiss family willing to travel a long way to find a Kooikerhundje puppy (bitch). Can you help us? Thank you in advance!

Bror Frich Hermansen | Svar 06.06.2020 11:49

Hej, vi er en kærlig familie som er på udkig efter en familie hund. Er det muligt at vi kan komme i betragtning. Bare skriv en mail hvis du vil vide mere.

Julius Skytte Rasmussen | Svar 12.04.2020 14:34

hej min er en familie der er på udkig efter en familievenlig hund. Kan vi komme i betragtning til jeres kommende hvalpe og i så fald hvad vil prisen være?

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.09 | 20:04

Hej.
Som det ser ud nu er der ingen hvalpe som ikke er afsat. Desværre for jer.

...
06.09 | 17:14

Hej igen☺️.
Jeg tillader mig lige optimistisk håbefuldt at spørge om der er hvalpe fra jeres nye skønne kuld, som ikke er afsat?
Hilsen Birgith

...
05.09 | 21:39

Hej. Kan desværre ikke hjælpe med en tæve.

...
05.09 | 21:38

Hej. Hvis du kikker på Dansk kooiker clubs hjemmeside kan du finde nogle besøgsfamilier, der er flere omkring Århus.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE