KONTAKT INFO

INFORMATIONER OM OS OG VORES HUNDE.

Lidt informationer om hvem vi er og hvad vi har/og træner med.
Min mand Hans Henrik kaldt -  Prik er lige gået på efterløn - så han står for gåturene om morgnen og socialiceringen af den lille ny. Det er mig der tager til udstilling og træning. Det er min fritid.
Jeg Inger louise har taget DKKs Hundeholderuddannelse som kvalificere til at søge om Kennelmærke.
Jeg har i de snart 12 år som vi har haft kooiker været til kurser i både adfærd og i træning af hund. Mange ting kan du træne på din daglige gåtur, hvilket jeg gør.
Jeg har været i Kooikerklubbens bestyrrelse og sundhedsudvalg, valgte at stoppe på grund af manglende overskud. Jeg hjælper med udstillinger sammen med en fra bestyrelsen.

Vi fik vores første Kooikerhondje Baloo som bliver 9 år i marts 2013. Baloo har jeg trænet udstilling og Agillity med. Baloo blev Dansk Champion og International Champion.

Dreslions Nenya hentede vi Holland og hun bliver 6 år til August 2013. Nenya har ikke været udstillet så meget, hun er derimod en dejlig hund som jeg træne LP med og Rally lydighed. Nenya er i expertklassen, vi mangler 1 pind for at rykke op i champion klassen.

Sam er fra Nenya`s første kuld, vi valgte at beholde Sam - det valg har vi ikke fortrudt. Sam træner jeg i ringtræning, LP, og Rally lydighed. Sam er Dansk Champion, Svensk Champion, International Champion samt han har certer nok til klub Champion. Expert klassen i Rally lydighed.

Vores lille ny dame som stammer fra i Holland. Qunack`s Favor Noble Nadyesda.
Tess blive hendes kalde navn,,jeg er godt igang med at ringtræne Tess. Vi - det vil sige min mand er godt igang med at socialicere hende, hun kommer næsten dagligt ud ¨på nye ture. Tess har siden dag 1 i vores hus gået sammen med de 3 voksne hunde. Vores hanhunde har taget super godt imod hende. Nenya har også - men opdrager hende - Nenya er føre tæven.

Vi bor i Svenstrup en lille by uden for Hammel (8450)
lidt ude på landet, hvor vi har 4 tdr. land som vores hunde kan tumle sig på.

Vi kan kontaktes pr mail eller tlf.

Mail adr...
inglo56@hotmail.com

mobil nr  30 53 35 86  

Venlig hilsen Hans Henrik og Inger Louise Skov
   

Skriv din besked her. Udfyld formularen:

Nyeste kommentarer

02.08 | 21:06

Hej Vi er lille familie, mig selv og en søn på 20 år. Vi har lige mistet vores kære golden retriever og ønsker nu en kooiker hvalp.

...
29.06 | 21:08

Hej, vi er en aktiv familie på 5, som bor i udkanten af Aarhus. Vi vil meget gerne besøge nogle kooiker hondjier, da vi meget gerne vil have en i familien.

...
10.05 | 21:44

Hej, Vi er en familie, som har ønsket os hund i årevis, men først nu har vi tiden. Vi bor på Møn med masser af plads og tæt på vandet. Har I hvalpe på vej? Mvh

...
20.04 | 20:39

Hej. Vi er en familie på 3, med en datter på 9 år, der meget gerne vil skrives op til en Kooiker hvalp. Helst tæve. Tusind tak. Mvh

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE